Часове преди Свети Валентин: Ива Давидова от Перник ИЗОБЛИЧИ ПУБЛИЧНО бившия си мъж. Изневерил й с чистачка, не поглеждал детето си

Поредна лична драма се стовари върху талантливата певица от Перник Ива Давидова.  За нея обаче става известно едва сега.

В навечерието на деня на влюбените Свети Валентин, самата Ива, която отглежда сама дъщеричката си, сподели в социалната мрежа статията, изобличаваща истината за бившия й вече мъж с краткото послание „Честит Свети Валентин“:

Докато Ива се грижила за дъщеря им Валена в България, съпругът й се разнообразявал по мъжки с други жени – твърдят близки до певицата. Причината за раздора в семейството им обаче станала мимолетна закачка, от страна на съпруга на Ива, която по-късно се превърнала в извънбрачна дълга връзка.

Снимка: ФЕйсбук, Ива Давидова

Забежката на Димо, който от дълги години живее и работи в Мюнхен, се оказала доста по-възрастна от него жена, на около 40 плюс, която е чистачка в същия град.

Радостина, под чийто покрив вече живее и мъжът на Ива Давидова, била разведена, имала 3 деца и обитавала общинско немско жилище заедно с майка си. По думите на близки до народната певица, Ива не може да преживее факта, че мъжът, който й се кълнял в любов, започнал да си „го слага” с чужда жена, докато тя се грижела за едва новородената им дъщеря.

Но най-шокиращото от всичко било, че именно любовницата на мъжа й признала за тяхната извънбрачна връзка. Отначало Давидова си мислела, че това е някаква шега, докато не получила от новата му любима общи техни снимки в знак на достоверността на думите й.

Скрийншотове на Ива Давидова и любовницата на съпруга й 

Ива веднага потърсила сметка на благоверния си, който първоначално отричал, но после признал, че в живота му има друга жена. Това довело до незабавното подване на молба за развод от страна на народната певица. „Тя е призрак – не се храни и не спи, постоянно работи, за да осигури прехраната на дъщеря си. Откакто е с любовницата си, мъжът й не е поискал нито веднъж да види дъщеря си, нито да й купи нещо” – разказват съграждани на Ива Давидова./show.blitz.bg

Коментари

коментара