Първо в ZAPERNIK! ГЕРБ иска да запази монопола си в Перник! Ето кой ще води листата на Бойко Борисов в Пернишко

Георг Георгиев

Партия ГЕРБ се готви за нов изборен рекорд на изборите в Перник. Последните години, Борисов и колегите му получават от Перник най-добрите резултати в страната. Партиите вече започват предизборното шумолене. „ЗА Перник“ е готов с авансова информация за своите читатели:

В момента се случват три основни неща с ГЕРБ Перник

  1. Събрание

Ще има събрание на областната структура на ГЕРБ Перник, която ще номинира депутати тази седмица. Всеки може да номинира когото си поиска за народен представител и списъка с предложение отива в централата на партията за подреждане на листа от осем човека, за която хората да гласуват мажоритарно.

2. Кирил Ананиев

Бившият министър Кирил Ананиев няма да бъде водач на листата на ГЕРБ Перник. Дори няма да участва изцяло в нея. Дедо Киро е с много нисък рейтинг в Перник и няма как да остане повече в листата и да дъпра партията назад. Допитването на „За Перник“ показа, че Кирил Ананиев е с най-нисък рейтинг от пернишките политици и той не е оправдал доверието на избирателите си и симпатизанти на ГЕРБ.

Днес Кирил Ананиев е ходил при бизнесмени да моли за подкрепа,но не я е получил.  Вчера е правил същото в централата на партията.

Очакваме ли Кирил Ананиев да отиде депутат от друг град? Малко вероятно, по-скоро от съжаление. И централата вече не го иска, споделят ни източници от там.

Георг Георгиев

3. Кой ще бъде номер 1

Острието на ГЕРБ Георг Георгиев най-вероятно ще бъде водач на листата в Перник. Той ще бъде категоричния лидер посочен от Бойко Борисов.

В листата ще я има и пернишката звезда Христина Георгиева, станала известна като пернишката Мелони. Тя най-вероятно ще използва късметлийския си номер 8, с който стана вече два пъти депутатка.

В последните избори ГЕРБ вземат 2 от 4 депутатски стола от Област Перник.

Дали сега партията на Бойко Борисов ще бъде отново лидер в областта и ще успее ли да си запази монопола в Перник? Очаквайте горещи подробности в „За Перник“.

Коментари

коментара