Футболен турнир завърши с 3900лв. в полза на Стиви

Благотворителен футболен турнир, провел се в село Банище завърши с резултат 3900лв. за Стиви. Село Банище е селото на малкият футболист Стиви от Перник, който събира дарения да се пребори с рядко заболяване. А жителите и кмета на селото не са спирали през цялата кампания да помагат на 14-годишното момче, споделят родителите му. 

Турнирът е организиран от приятелят на семейството Захари Крумов. В турнира се взели участие  два детски отбора –  на Миньор-Перник и на Ятак-Бучино.

Осем пък са били мъжките отбори, които са се включили във футболната надпревара.

Събитието бе съпътствано от скара, бира, томбола, а най-малките е забавлявал клоунът Банбончо.

Ето какво пише Валери – бащата на Стиви:

Благотворителния турнира във село Банище който бе организиран от Захари Крумов който е приятел на моето семейство завърши.На турнира присъстваха 2 детски отбора,отбора на Миньор-Перник и отбора на Ятак-Бучино за настроението на всички деца които присъстваха на благотворителния турнир се погрижи 🤡 Бонбончо!На турнира присъстваха и 8 мъжки отбора също така имаше томбола и скара-бира събраната сума от турнира е 3900 лева която бе дарена за лечението на Стиви моето семейство благодарим от ❤️ на Захари Крумов на всички участници на турнира както и на всички присъстващи .Банище е селото на Стиви жителите и кмета на селото не са спирали през цялата кампания да помагат на нашият син пожелавам на всички да бъдат живи и здрави!!!

СНИМКИ: БЪДЕЩЕ ЗА СТИВИ

Коментари

коментара