Екшън в Радомир заради забележка: Трима държат радомирец, четвърти го налага

За скандална случка разиграла се с баща й разказва в социалната мрежа радомирка. Случката се разиграва на 24 януари, когато баща й отива на пазар до близкия магазин за зеленчуци. Заради забележка за неправилно паркиране на камион, четирима заобикалят радомиреца, единият го хвааща , а друг го налага в лицето и му чупи челюстта.

Публикуваме разказа и снимките на София Димитрова:

Здравейте,
Искам да ви разкажа една история, случила се миналата неделя (24 януари) в град Радомир на улицата към гарата. Около обяд баща ми отива на пазар до близкия „Плод и зеленчук“. Точно на тротоара пред къщата на улица „Велчо 18”, където има автомивка и магазин за авточасти „Каприз”, е спрян лекотоварен камион „Форд“, който пречи да се минава по тротоара. За да минеш, трябва да заобиколиш през калта или да излезеш на улицата. Не е много удобно, особено ако носиш тежка чанта, а и все пак тротоарът е за пешеходци 🙂 След като вижда водача, а вероятно и собственик на камиона, баща ми му прави забележка, защото е в нарушение и не се случва за първи път. Последвалата реакция е, меко казано, притеснителна. Вместо да се извини или дори да подмине забележката, собственикът на автомивката, който се казва Й Д.., започва грубо да отвръща, да се заяжда и казва „На който не му харесва, да се обади на КАТ”. Баща ми си извадил телефона да снима нарушението, при което Й. Д.побеснял и поискал да му вземе телефона със сила, за да го счупи. Последвали заплахи, но не успял да вземе телефона. За сметка на това дошли авери на въпросния, за да му помогнат в саморазправата – двама „братовчеди“, единия млад, другият – доста мръсен и зле изглеждащ, имало и трети. Четиримата обградили баща ми, единият го хванал, а Й. Д. му нанесъл няколко удара в лицето, в резултат на което му счупил долната челюст.
Много „достойно” и „мъжествено“ – трима човека държат един, докато другият го налага.
Всичко това е окуражавано от майката на въпросния Й., която по случайност е съученичка на баща ми до 7ми клас. Баща ми успял да се обади на 112 и да поиска да дойде полиция и екип на „Бърза помощ”. Полицията пристига, но обществена тайна е, че местните полицаи си мият колите безплатно на въпросната автомивка. Следователно собственикът Й. Д. не се чувства особено застрашен от органите на реда, защото им върши услуги.
Та така… Неделя е, има слънце, отиваш до магазина да си купиш вода, прибираш се и те нападат.
Истината е, че това може да се случи на всеки – на Вас, на детето ви, на братовчед ви, на приятелите ви и т.н.
Прилагам и снимки по долу с кратко описание 🙂
Камионът паркирал на тротоара
Й. Д. и аверите му се крият зад камиона, за да не бъдат снимани.
Пристига колата на МВР и „господинът“ ги очаква, сигурно са негови „хора“
Въпросният Й., който напада хора посред бял ден.
Майката на Йордан – „Добре си е възпитала момчето“
Посъветван от един от полицаите, Й. Д. откарва някъде камиона, в посока към гарата.
„Героят “ пристига с друга кола Сузуки.
„Полицаят – моят най – добър приятел “
И последно от мен „Ако искате мариз – пазарувайте в Каприз“
Благодаря за вниманието“

 

Коментари

коментара