Бивш военен изнудва с видеоклипове бившата си любовница, ето какво стана

Грандиозен секс скандал забърка бивш военен, който сега ще отговаря пред съда за бъркотиите. Георги Иванов изнудва месеци наред любовницата си с порноклипове, за да я принуди да продължи да прави секс с него, пише „Марица“.

„Историята започва, когато между Георги и атрактивната дама пламва искра. 30-годишната хубавица е женена, има и дете от брака си. Тя държи на семейството си и казва в прав текст на любовника си: Става дума само за секс!

Тъй като Георги живеел сам и разполагал със собствено жилище, двамата имали терен за сексигричките си. Връзката им продължила близо две години, след което както започнала, така и приключила. От време на време двамата разменяли неангажиращи SMS-и, но спрели да се виждат.

Неочаквано за дамата, един ден по телефона й се обадил бившият й любовник. Тя се стреснала, когато чула думите му: Имаме обща тайна и не е добре тя да става достояние на семейството ти и на обществото. Мъжът предложил среща на бившето си гадже. Видели се на паркинга на голям хипермаркет. Георги показал на старата си тръпка порноклипове, в които те двамата са главни герои. Жената изтръпнала, тъй като за нея не било тайна слабостта на бившия й любовник към снимките на секссцените. Тя обаче не предполагала, че някога може да бъде жертва на изнудване с хардпорното.

Георги предложил сделка на старата си изгора – или подновяват сексуалните контакти, или клиповете ще бъдат пуснати на мъжа й и родителите й. Жената за нищо на света не желаела срамните сцени, в които тя е порнозвезда, да стават достояние на най-близките й. Следващите месеци връзката между двамата била възобновена. Двамата продължили да се виждат както в жилището на Иванов, така и на различни места из Пловдив. Всеки път, когато партньорката му искала да се откаже от срещите, мъжът я заплашвал с видеоклиповете. В тях имало достатъчно хардсцени, които да принудят семейната жена да се поддаде на заплахите и да продължи да удовлетворява желанията на изнудвача.

В края на лятото жената решила да рискува и да сподели със съпруга си за случилото се, тъй като не издържала повече на рекета. Мъжът застанал зад половинката си, уредил си среща с любовника и му казал да спре тормоза, но Георги отрекъл да има такива компрометиращи записи, както и въобще да познава съпругата му. В същото време обаче продължил да следи секспартньорката си и да я изнудва.

Един ден семейството било в заведение в ЖР „Тракия“, когато съпругът забелязал любовника да се спотайва и да ги наблюдава. Там бил и бащата на жертвата, който също бил запознат със секстормоза. Възрастният мъж имал законен пистолет, извадил го и заедно със зет си подгонили рекетьора. Той бил предупреден от дъщеря си, че Георги също има пистолет.

След гонка и стрелба във въздуха на място дошла полиция и всички били закарани в IV РУ да дадат обяснения. От Георги е иззет мобилният му телефон, който се оказал пълен с видеоклипове с горещо порно. Дори файловете на отделните сцени били кръстени на името на любовницата му. При обиск в жилището на пишманлюбовника са открити 102 бойни патрона, за които нямал разрешение.

Срещу Иванов е повдигнато обвинение за употреба на заплахи, за да принуди жертвата си да прави нещо противно на волята й, за създаване на порнографски материали, както и за незаконно държане на боеприпаси. Мярката му за неотклонение е парична гаранция от 10 000 лева“.