Майка публикува окървавени снимки на 12-годишното си дете

Майка пусна болнични снимки на шокиращи наранявания на малкия си син, след като падна от мотоциклета си, докато не носел каска, защото смятал, че е безопасно.

Йоана Бригъм сподели снимка на 12-годишния си син Жул, след като претърпя няколко фрактури на главата и прекара четири нощувки в болница.

Момчето правело каскади с колело, близо до дома си, заедно със свой приятел. Майка му заявила, че детето й не искал да носи безопасна каска за главата, защото смятал, че е в безопасност.

Синът и пада жестоко пред погледа на четиригодишният си брат Джул и деветгодишната си сестричка, които виждат ужаса на приземяването му върху глава.

Съсед почукал на вратата на майката, когато намерил детето й с разбита глава. Веднага отиват в болница, където му откриват множество фрактури.

„Нямате си на представа колко много деца има в болницата, пострадали от ползване на велосипед без каска“, съобщава майката.

Тя иска да популяризира проблема си, за да видят хората какво може да се случи от липсата на тази често подценявана каска за колело.