21-годишен младеж се самоуби, защото не му дават да види детенцето си

Млад татко посегна на живота си, след като му забраниха да вижда бебето си, научи сайта ни. 21-годишният Хари Слауър е сложил край на живота си, след като властите забраниха да вижда сина си Франки.

21-годишният Хари е осъден през 2017 година, затова, че изпращал съобщения на ученичка, която срещнал във влака с цел сексуални преживявания.

Той бе задържан, но властите установиха, че има проблеми с психичното си здраве. През последните години е правил пет пъти опити за самоубийство.

През последните месеци Хари се оплаквал на майка си, че чува гласове в главата си, паник атаки и проблеми със съня и храната. Веднъж заплашил майка си, че ще се хвърли под влака.

Буквално всяка сутрин се събуждах и не знаех днес дали ще бъде добър или лош ден„, споделя майката.

Той каза, че е разстроен, тъй като не му е позволено да вижда сина си поради изхода на дело срещу него„, каза пробационният офицер Кимбърли Френски. Той е имал среща с младия баща, малко преди да се самоубие.

Служителят потвърждава: „Каза, че не чувства, че някой му помага, а опитът му да се самоубие, е да ми покаже, че наистина иска да види сина си„.

Когато майката го попита защо не се е свързал със службата за психично здраве, след този разговор, пробационния служител се разплакал.

Коментари

коментара