Тя печели над 8000 лева на месец като се снима полугола


Модната индустрия в течение на няколко десетилетия диктува на всички жени по света своите жестоки стандарти. В резултат на щенията на дизайнерите, за които е много по-лесно да шият дрехи за плоски закачалки, прекомерната слабост се превърна направо в канон на красотата. 

Впрочем, вкусовете на мъжете са доста по-разнообразни, мнозина от тях харесват пищните жени, а не костеливите. За това си има и поговорка: „По добре да те удрят вълните, отколкото да се биеш в брега“.

Историята на днешната ни героиня нагледно показва, че не трябва да се вманиачаваме на тема диети и да припадаме от глад. Противоположният пол може да бъде зашеметен и без идеалното тяло.

Американската Самърс Вонхес от Невада е на 30 години. След раждането на второто си дете тя силно понапълнява. При това кожата ѝ губи еластичността си, покривайки се със стрии. Жената първоначално много се притеснявала от външния си вид, но до нея имало един обичащ я съпруг, който постоянно я убеждавал, че тя е невероятно красива.

Топлите думи в края на краищата постигнали целта си и Самърс рискувала да публикува снимките си в Инстаграм. На тях отчетливо се виждали и стриите, и портокаловата кожа. За нейно учудване, снимките били силно харесани както от мъжете, така и от жените.

След такъв локален успех Самърс се регистрирала в сайта Patreon, в който автори на различно творчество могат да го публикуват, а дарители да им превеждат малки суми за него.

Снимките на нашата героиня станали бързо суперпопулярни. Благодарение на това тя започнала да печели по 5000 долара на месец, което е около 8300лева. Разбира се, на най-голям интерес се радват снимките в стил ню, Самърс обаче да позира и полугола.

Самата тя признава, че не го прави за парите. По думите ѝ, тя си има доста добра и добре платена работа. Основната ѝ цел е била да дава пример на другите жени – да обичат себе си и да не се тормозят заради външния си вид.