СКАНДАЛ НА ИНТРОНИЗАЦИЯТА: Десислава Радева предизвика недоумение с дълбоко деколте на церемонията

Скандал и недоумение предизвика облеклото на президентшата Десислава Радева по време на интронизацията на новия български патриарх, видя сайта ни. Десислава Радева, седнала зад президента Румен Радев и близо до ухото му, за да му диктува заповеди, стана основна тема на шушуканията сред присъстващите на събитието. Изборът ѝ на облекло бе шокиращ за мнозина, тъй като тя беше с дълбоко деколте, което всички коментираха като безкрайно неподходящо за подобно свято събитие.

Неподходящото облекло на Радева

Облеклото на Десислава Радева будеше много недоумение, особено в контекста на свято събитие като интронизацията на патриарха. Докато само на сантиметри пред нея новата шефка на парламента Рая Назарян се бе затворила с костюм, макар че краката й бяха на показ, Радева изглеждаше неуместно в своя избор на облекло. Дълбокото й деколте бе обект на остри критики и шушукания сред присъстващите.

Моралната страна на въпроса

На такива събития е важно да се спазват определени етикетни и морални норми. Изборът на Десислава Радева да се появи с толкова провокативно облекло е не само проява на лош вкус, но и липса на уважение към събитието и присъстващите. На фона на свещеното събитие, неуместното облекло на Радева контрастираше силно с цялостната атмосфера и показваше липса на такт и уважение. Това не е първият случай, в който облеклото на президентшата предизвиква коментари, но този път тя наистина прекали. Надяваме се в бъдеще да демонстрира повече уважение и внимание към събитията, на които присъства.