ПРЕВРАТ В СОФИЯ: Васил Терзиев ще бъде свален от поста кмет следващата седмица, очакват се нови избори с кандидат на ГЕРБ, близкия до Пеевски футболист Стилиян Петров

Преврат ще се извърши в София другата седмица, научи „За Перник“ от свои източници. 

Чрез решение на Върховния административен съд, ще бъде свален кмета на столицата Васил Терзиев и ще се насрочат нови избори.

Причина за това са открити нарушения по време на изборите в София. Въпреки, че нарушенията ощетяват кмета Терзиев от ППДБ, с няколко стотин гласа, ВАС ще отмени изборите и ще насрочи нови такива.

Източници до сайта ни научиха ,че по този начин ще бъде кандидатиран близкия до Делян Пеевски футболист Стилиян Петров, който ще бъде кандидатурата на ГЕРБ за кмет на столицата. Той нямаше шест месеца отседналост на предишните избори и точно затова задкулисните играчи са изчакали да му мине регистрацията и да може да се яви на изборите.

Кметът Васил Терзиев, издигнат от ППДБ пък попадна в серия атаки на опонентите си от ГЕРБ. Тази сутрин самия той призна в ефира на Би Ти Ви, че има „шесто чувство“, което го кара да си мисли, че ще има насрочени извънредни избори за кмет на София.