Джино Бианкалана е затънал във финансови проблеми, но това не му пречи да демонстрира висок стандарт на живот

Джино Бианкалана е затънал във финансови проблеми, но това не му пречи да демонстрира висок стандарт на живот. Последствията за него обаче, няма как да са добри, пише „Уикенд“.

Наскоро риалити звездата бил забелязан на шопинг в столичен мол, в който паркирал и лъскавото си „Бентли“ за 200 бона.

В същото време обаче, той дължи пари на голяма част от бившите си служители, доставчици, търговци и снабдители, пише изданието. За някои от тях даже се твърди, че вече толкова са му набрали, че са готови дори и на физическа саморазправа, ако се стигне до там.

Както е известно, двукратният шампион от „ВИП Брадър“ е завлякъл десетки хора с крупни суми пари. Ива Атанасова, Атанас Михайлов, Стела Хлебарова, шеф Илиан Кустев, Стефан Атанасов, Елена Христова… – това са само малка част от хората, на които Бианкалана не се е издължил финансово. Сумите, които дължи са различни, но общо има да дава около 15 000 лева.

Твърди се още, че Бианкалана дължи и над 40 000 лв. към различни доставчици, не се е издължил и към „Топлофикация“ и „Софийска вода“, а фирмите му са в позорния списък на НАП за невнесени данъци и осигуровки на служителите.

Наскоро жената на Джино и майка на първородната му дъщеря отрече слуховете, че двамата са разделени. На въпрос на свой последовател в социалните мрежи от колко години е с нейният любим, д-р Кристиана Канева отговори: „От 6 години“, с което и опроверга клюките за раздяла.