СЕНЗАЦИОНЕН КРАХ: Нова телевизия свали предсрочно „Скрита самоличност“ след разочарование от зрителите – предаването на Герасим Георгиев-Геро заменено с „Черешката на тортата“, въпреки първоначалната масирана реклама!

Новото шоу, водено от Герасим Георгиев-Геро, стартира на 3 юни, но бързо разочарова зрителите. Поради това Нова телевизия реши да замени „Скрита самоличност“ с предаването на шеф Иван Манчев.

Вчера Нова телевизия обяви, че шоуто, продуцирано от Маги Халваджиян, ще приключи своя първи сезон тази седмица и ще се излъчва от понеделник до петък. Въпреки това, програмата беше сменена и вместо него в 20:00 часа беше излъчено предаването „Черешката на тортата“.

Зрителите не успяха да видят играта, в която застраховател, следовател и учителка се впускат в разследване за 100 000 лв., опитвайки се да разпознаят професиите на мистериозните личности. Официално се съобщава, че предстои и втори сезон на „Скрита самоличност“, но е малко вероятно да бъде излъчен предвид предсрочното сваляне на шоуто.

Въпреки мащабната рекламна кампания, „Скрита самоличност“ привлече зрителите с първия си епизод, като победи конкурентите от Би Ти Ви с 4,7 пункта по рейтинг във възрастовата група между 18 и 59 години. Но зрителите останаха разочаровани, намирайки предаването за не толкова впечатляващо, забавно и увлекателно, като всичко зависеше от налучкване. Участниците трябваше да познават професиите на хора без почти никаква информация за тях. И това беше всичко.