Нов начин за нарязване на пилето: СПЕСТЯВАТЕ много време и изхвърляйте по-малко месо

Всеки, който поне веднъж е приготвял пиле, знае колко е уморително, когато едно парче има голям брой жилки и сухожилия, които трябва да бъдат отстранени от месото.

Публикацията на една майка стана вирусна в социалните мрежи, след като тя сподели своя трик за премахване на вените от пиле, без да го реже, по лесния начин.

Майката сподели видео в профила си в TikTok, което показва колко лесно е да премахнете сухожилието от пиле, всичко, от което се нуждаете, е вилица и хартиена кърпа.

Наскоро научих нещо и мисля, че е наистина страхотно, затова реших да споделя“, обясни тя в началото на видеото.

За да отстрани внимателно сухожилието, Манди във видеото прокарва сухожилието през средата на вилицата и го хваща с хартиена кърпа. След това бързо издърпва вилицата надолу, като държи сухожилието, и цялото сухожилие се отстранява от пилето за няколко секунди.

Видеото й беше гледано повече от 4,5 милиона пъти, а хората бяха възхитени от съветите й.

Това е страхотно! Иначе винаги изхвърлям половината месо, когато се опитам да отрежа цялото сухожилие и така да го извадя“, гласеше един коментар. „Ти просто промени живота ми“, коментира един потребител. „Напълно съм възхитен. Обикновено не купувам пилешки гърди, защото не знам как да се справя със сухожилията“, разкри един потребител.

@plandymandy Best cooking hack ever! #cookinghacks #tiktokmoms #itsdinnertime #cookingontiktok #lifehack #momsoftiktok #whatsfordinner #waitforit #fyp ♬ original sound – Mandy Klentz

Коментари

коментара