Ето къде ще завихрят звездния купон топ певците на Нова година

олямата звезда на родната естрада Васил Найденов ще тропне хорце в новогодишната нощ заедно с народната фурия Николина Чакърдъкова и фолкпевицата Емануела във Велинград.

За трите почивни дни в минералната Мека ще се появи и актьорът Краси Радков, както и гръцката звезда Григорис Маркелис. Повечето хотели в спа столицата на България са приготвили и светлинни спектакли, гарнирани с тежки родопски менюта.

„Градът ни ще стане форум на всякакви звезди, което е прекрасно“, радват се велинградчани, които ще приютят и Миро и Преслава, както и ансамбли за народни танци. Преслава обаче ще се върне в столицата, за да весели софиянци точно на 31 декември с колегите Джена и Меди.

Заедно на Нова година ще бъдат и звездата на българската естрада Йорданка Христова и легендата на българския фолк Тони Дачева. Двете ще са в Хисар, заедно с народния изпълнител Николай Славеев.

„Ние с Фънки ще запием и забием в Златоград. Аз ще пея, а Фънкилито ще ми танцува като мой партньор на сцената“, пошегува се фолкизпълнителят Константин.

Естрадната певица Криси Димитрова също няма да остане без участие на Нова година. Тя ще е в Банско заедно с Дичо от Д-2, а компания ще им прави популярният диджей Теди Джорджо.

В планината в очакване на сняг Новата година ще посрещне ДесиСлава заедно с младата изпълнителка Дара Екимова. Те заедно с Михаела Маринова и Цвети Грахич ще са в Пампорово, но в различни хотели.

„Взела съм си с мен Азис, ще направим здрав купон в Арбанаси“, сподели фолкфурията Галена, която ще изпее големите си хитове заедно с ромския славей. Руслан Мъйнов ще весели публиката в хотел в Пловдив, а Ивана ще им попее вечните си хитове пак там. „Аз съм в града на Тодор Живков заедно с „Дани Милев бенд“ и с Камелия. Хубава компанийка сме се събрали“, смее се Димитър Туджаров-Шкумбата, който ще е в Правец. На морето в Бургас ще изкарат новогодишната нощ дует „Ритон“ и фолкпевецът Илиян, пише България днес.

Коментари

коментара