Бомба! Намериха Ангел Кунчев жив!

Ангел Кунчев

Не е за вярване! Доц. Ангел Кунчев вече изпълнява служебните си ангажименти. Бдителни граждани го срещнаха на столичната улица „Съборна“ в карето при президентството и археологическия музей. Отзад на снимката се вижда и Министерски съвет и бившия партиен дом, както и зимната обстановка. Това е за повече достоверност.

Самият автор на снимките Милен Милушев запитал „скрилия“ се от публичното пространство държавен главен инспектор, които нашумя покрай брифингите на НОЩ в борбата с Covid -19:

„Г-н Кунчев, вие ли сте?“ „Аз съм“ – отвръща му той. „Значи сте жив. А скулпторът Христо Генчев ви обяви за мъртъв“. „Е, жив съм. Ако ви разочаровам, съжалявам“, отвръща доцент Кунчев. „Може ли да ви снимам? „.“ Снимайте, ама няма да ви повярват, ще кажат, че е стара снимка. Ха ха…“ – завършва с усмивка шефът на РЗИ -тата.

Срещата се случва към 13:45 на 30 ноември, последният ден на месеца – Андреев ден. Мястото е улица „Съборна“ – уточнява авторът на снимките Милен Милушев.

Случайното разпознаване на Кунчев разкри всички спекулации за него. Преди време Бойко Борисов каза, че здравният инспектор е в болница и е добре.

Но зложелателите на Ангел Кунчев побързаха да го отпишат, след като беше приет във ВМА за лечение. Но сега жив и здрав, и в топ форма, Кунчев контактува и с приятели по софийските улици след карантината от коронавируса.

„Жив е обявеният за умрял във ВМА главен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. Даже го пипнах-топъл.. Аха да го разпитам за Омикрона и службата, но го налазиха някакви познати…Истината преди всичко“ – така завършва за случайната си среща с доцент Кунчев, снималият го Милен Милушев.

Коментари

коментара