Есенните тенденции при обувките – платформи, кожа и велур

Хубавото на новия сезон е възможността да обновим гардероба си и така да дадем нова енергия на дните си. Макар да ни чакат дъждовни и мъгливи дни, когато можем да се впуснем в тях обути с нов чифт хубави дамски обувки, боти или ботуши, определено ще ни е по-лесно да понесем лошото време.

Какво са подготвили дизайнерите за нас като модни тенденции при обувките, научаваме от специалистите на Answear, които предлагат широка гама от известни марки обувки, дрехи аксесоари.

Кубинки с връзки

Върнете се към младежката си смелост и сложете отново кубинки с връзки. Макар да не се съчетават с бизнес панталон, те си отиват прекрасно с всички останали стилове. Можете да го носите с пола до средата на прасците, с къса рокля, с прилепнали дънки или клин и огромен пуловер. 

Кубинките са идеалния избор за дните с дъжд, когато искате да държите краката си далече от локвите. А и кой би отказал да вдъхне малко рок в живота си?

Боти от велур (с платформа или без, вие решавате)

Универсалният модел модерни дамски обувки за тази есен определено са ботите. Стигат до глезена и могат да са както равни, така и с малко токче или платформа (Vagabond имат такъв модел). 

Материалите са естествена кожа, велур и дори гума, когато искате да съчетаете функционалността с елегантността.

За най-пристрастените към модата препоръчваме боти на платформа. Да, тя отново се връща и няма да ви съдим, ако се чувствате отново като на 18 – в модата често новото е добре забравено старо. 

Чизми над коляното

Ако кубинките и ботите са прекалено груби обувки за вас, вероятно ще се радвате да разберете, че чизмите над коляното са особено актуални през тази есен и зима. 

Носете ги с къси рокли и клинове, за да не отвличате вниманието от тях – и от себе си. Материалите са отново кожа и лак, като често ще виждаме и модели, декорирани с вериги. 

Флатформи

Не, няма печатна грешка. Думата флатформи обединява платформа и flat – равен на английски. Обозначава може би най-удобните за сезона обувки – на висока платформа, но равни. 

Моделът е подходящ за всички дами, които искат да са по-високи, но без неудобството на токчетата. Флатформите се съчетават добре с релефни чорапогащи или чорапи до коляното. Tакъв тип подметки ще откриете и сред моделите маратонки (например Reebok). 

Боти с грайфери

Още един модел, който можем да определим по-скоро като груб, но подходящ и за най-нежните дами. 

Ботите с грайфери се вписват перфектно в сивотата на града, опитомяват я и ни дават възможност да стъпваме здраво по пътя към сбъднатите си мечти. Съчетавайте смело с дънки до средата на прасеца, нежни поли и есенни рокли. Няма да сгрешите в нито едно от тези комбинации.

Кецове с личен почерк

За всички онези, които носят кецове през цялата година, имаме добра новина. Моделите тази есен ще са всичко друго, но не и скучни. Големите брандове вплитат логото си или в самия текстил, от който са направени кецовете или като декоративен елемент на подметката. 

Бъдете смели и заложете на кецове със самобитни шарки. Те ще са ярко петно на фона на сивите есенни улици. 

Всички тези модели дамски обувки ще откриете в сайта на Aswear за истински стилна есен.