Ирена Соколова: Г-жа Церовска за 4 години успя да даде надежда, добър път и решения на Перник

„Госпожа Церовска за четири години, успя да даде на Перник и надежда, и добър път, и добри решения“. Това каза областния управител Ирена Соколова по време на откриването на кампанията на партията, в която членува за местния вот.

„Премиерът се обърна към нас с призива: работа, работа, работа. Ние това го умеем. В Перник имаме и развитие, и резултати“, заяви Соколова.

„Общинският съвет в Перник с всичките решения, които е взел, с всичките заседания, които е направил, с нелекия път, по който е минал, заедно с кмета на общината досктор Церовска, няма нито едно върнато решение. Нашите общински съветници от партия ГЕРБ, заедно с кметовете на общината съумяха да изведат общината ни на едно по-високо ниво на организационно и професионално развитие“, убедена е Ирена Соколова.

„Убедена съм, че през тази кампания всички кандидати за съветници ще бъдат на висотата на нуждите на Перник, така както кметът Церовска показа, че работи с екипа си в продължение на четири години. Всички нови съветници ще бъдат екипа, който е необходим на този град, на тази община, така че да имаме истинскко европейско развитие“.

„Емблемата на нашия град, заедно с постигнатите инфраструктурни промени, е културата и блестящия ни фестивал, който ни поставя в челните редици на международните културни изяви“, каза Ирена Соколова.

„Емблемата на нашата община е и възраждането на духовните традиции и възстановяването на духовните паметници, за което ви благодаря, госпожо Церовска. Това, което успяхме да направим в рамките на четиригодишния мандат на нашия кмет беше да дадем път на всички християни да се чувстат приобщени и да имат упование в Църква“, добави Ирена Соколова.

„Благодарим за възможността на екипа на доктор Церовска и общинските съветници да изведе Община Перник в челната десятка на областните градове с най-добро развитие“, каза Ирена Соколова.

Коментари

коментара