12-то ОУ „Васил Левски“ приема първолаци при младата обичана от всички госпожа Ирена Ивчева

Представяме Ви:

XII ОУ „Васил Левски” гр. Перник

      XII „ОУ „Васил Левски” е основано през 1968 г. като през всички тези години се е доказало и утвърдило, като едно предпочитано и престижно училище на територията на град Перник.  

XII ОУ „Васил Левски” е училище с богата история, отлична материална база, отлични условия за физкултура и спорт, висококвалифицирани преподаватели и авторитет сред жителите на града.

Нашите ученици участват в редица общински, областни и национални състезания, радват ни със своите постижения и множество награди.

На 31.05.2016 г. в двора на училището беше открита първата по рода си в града интерактивна площадка по БДП. Тя дава възможност учениците да се обучават в безопасност на движение по пътищата, да бъдат отговорни пешеходци, а в бъдеще и водачи.

ПРЕДИМСТВА НА НАШЕТО УЧИЛИЩЕ

  1. Целодневна организация на учебния ден
  2. Интерактивен кабинет
  3. Стая за отдих и спорт
  4. Физкултурен салон
  5. Модерен и съвременен начин за отопление на сградата чрез климатична сплит система
  6. Кабинет по информационни технологии
  7. Помещение за хранене на учениците
  8. Безплатна закуска – I – IV кл.
  9. Екип от доказани професионалисти
  10. Провеждане на извънкласни дейности по проекти

 

ПРИЕМ  ПЪРВИ КЛАС – УЧЕБНА 2018/2019 ГОДИНА

През настоящата 2018/2019 учебна година се предвижда сформирането на една паралелка за първи клас.

КЛАСЕН РЪКОВОДИТЕЛ

   Класен ръководител на учениците от първи клас през  настоящата 2018/2019 учебна година ще бъде г –жа Ирена Андреева Ивчева.

Г – жа Ивчева е начален учител. Завършила е ЮЗУ „Неофит Рилски” гр. Благоевград. Бакалавър по „Педагогика на обучението по техника и технологии” и Магистър по „Начална училищна педагогика”.  Работила е като учител по „техника и технологии” в МУЦТПО – гр. Благоевград и базов учител по технологии към ЮЗУ „Неофит Рилски” гр. Благоевград. Работи в нашето училище от 2016 г, като през тези две години успя да се докаже като добър, обичан  и уважаван преподавател от ученици и родители.

Любовта ѝ към децата и нейното творческо вдъхновение доказаха, че тя е един млад и добър професионалист,  готов да приеме с радост и трепет своят бъдещ първи клас.

ГРАФИК НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ПРИЕМ ЗА ПЪРВИ КЛАС 2018/2019 ГОДИНА СРОК
Публикуване на сайта на училището реда за прием, графика на дейностите, необходимите документи и критерии за подбор 30.03.2018 г.
2. Приема на заявленията по образец на училището и всички други необходими документи, свързани с приема на ученици 30.05.2018 г.
3. Класиране на учениците, подали пълния комплект документи за прием 01.06.2018 г.
Обявяване на списъците с класираните деца на интернет страницата на училището и на видно място в сградата на училището. 04.06.2018 г.
4. Записване на приетите първокласници с оригинално удостоверение за завършена подготвителна група 05-08.06.2018 г.
5. Обявяване на свободните места 11.06.2018 г.
6. Приемане на заявления за записване при наличие на незаети места 12 и 13.06.2018г.
7. Обявяване на останалите свободни места и попълването им – при наличие на незаети места приема продължава до 01.09.2018г.

Скъпи родители,

Училището е онази малка частица, която изгражда големия човешки живот. То има основополагаща роля за развитието на всяка човешка личност. Точно, поради тази причина, Вие трябва да направите възможно най – добрият избор за Вашето дете.

Знаем, че сте изпълнени с трепет, с надежда и упование, поверявайки децата  си в нашите ръце. Ние приемаме, като ценен дар доверието Ви да сме тези, които да бъдат до тях в най – важните години от живота им.  Всички искаме най – доброто за децата си. Щом знаем, какво искаме, можем да го постигнем.

Очакваме Ви!

ЗА КОНТАКТИ

ДВАНАДЕСЕТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”

Адрес : град Перник 2300, кв. „Могиличе”, улица „Никола Козлев” № 33

Телефон / Факс : 076 / 608 – 489

E – mail : school _12 pernik @ abv . bg

ZAPERNIK.COM ОЧАКВА ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ УЧИЛИЩА НА МЕЙЛ [email protected], или се обадете на телефон 0895-001-001.

Коментари

коментара