На вниманието на всички пернишки училища, с прием за първокласници: Подготвя се нещо много голямо и важно в Перник!

На вниманието на всички пернишки училища:

Сайтът zaPernik.com – информационния лидер на областта с над 20 000 читатели дневно, подготвя статия на тема: „Къде да запиша детето си в първи клас?“.

Това ще бъде обемна статия, която ще представи различните пернишки училища, желаещи да покажат на перничани своя прием на първокласници.

За целта очакваме от всяко едно училище, с прием първи клас, което желае да се включи в статията следното:

  1. Текст с представяне на паралелките с първи клас, с обем половин до една страница, в която да опишете колко паралелки с първи клас ще имате през следващата учебна година, кои ще бъдат учителките на първокласниците – няколко думи за тях – качества, достойнства, успехи, разбирания (ще се радваме да изпратите и тяхна снимка), какви са предимствата на вашето училище, може да добавите това, което бихте искали да кажете на перничани в тази връзка.
  2. Снимки на училището, класната стая или учителите на новите първокласници, които ще помогнат да илюстрираме по-добре, с цел по-пълна представа у читателя.

Моля да изпратите представянето си на този мейл [email protected]. възможно най-скоро или се обадете на телефон 0895-001-001.

Ще публикуваме абсолютно всички представяния за материала „Къде да запиша детето си в първи клас?“ напълно безплатно, с една цел – перничани да знаят повече за своите училища, учители и усилията, които се полагат за приемането на бъдещите първокласници.

Училищата, които не изпратят своето представяне, ще бъдат посочени в материала, за да не остане у читателя съмнение, че са пропуснати.

Това е изключителен шанс да достигнете до младата и активна аудитория на Перник – читателите на ZaPernik.comкоито ще бъдат родители на вашите първокласници. Всички училища са равнопоставени. 

Ако имате допълнителни въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочения мейл.

Поздрави

Eкип zaPernik.com

zaPernik.com – в полза на обществото!

Коментари

коментара