Училището в село Дивотино предлага малки паралелки с добра подготовка и индивидуална работа с всеки ученик

Както обяви миналата седмица, zaPernik.com ще даде думата на пернишките училища, за да представят себе си и приемите си за първи клас, а скоро и за след 8 клас в сайта на перничани. Това е най-голямата трибуна в Перник, където над 20 000 перничани ще прочетат за приема Ви. Повече разберете тук

Представяме Ви:

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ”

С. ДИВОТИНО, ОБЩ. ПЕРНИК

Уважаеми родители,

Предстои ви труден и отговорен момент – избор на училище за бъдещия Ви първокласник.

Ние учителите и настоящите ученици на ОУ « Св.Св.Кирил и Методий» с. Дивотино, искаме да Ви разкажем малко повече за нас.

Училището ни е средищно и в него се обучават ученици от две населени места- с. Дивотино и с. Люлин.

Всяко училище се стреми да привлече възможно най-голям брой ученици.  Близостта на населеното място до града, Ви кара да смятате, че там е по-удобно за Вас и Вашето дете,че там  се провежда по-качествено обучение, но ние Ви уверяваме, че педагогическият екип работи при оптимална организация на учебно-образователния процес и дава всичко от себе си за ефективното обучение на учениците.

Те участват в състезания, олимпиади и конкурси на общинско и областно ниво и печелят награди. Малкият брой ученици в класовете осигурява възможност за добра подготовка и индивидуална работа с всеки ученик.

Притесненията Ви са, че учениците се обучават в слети класове, но това зависи от Вас. Вече имаме две самостоятелни паралелки в начален етап с по 10 ученици. За Ваша информация подлежащите за първи клас за учебната 2018/2019г. са 18 деца от с. Дивотино и с.Люлин, от които само 2 не живеят в с. Дивотино. Ако Вие сте родолюбци и обичате своето родно място, ще направите всичко възможно училището да пребъде.

                               Всичко е във Вашите ръце!

Изберете нашето училище, защото ние Ви предлагаме:

  • добро и качествено обучение и възпитание;
  • интензивно използване на информационните и комуникационните технологии  в обучението и извънкласните дейности в модерно обзаведен компютърен кабинет;
  • разнообразен образователен софтуер.
  • просторни и съвременно обзаведени класни стаи;
  • голям и добре озеленен двор и спортни площадки;
  • игри и спорт на чист въздух;
  • провеждане на уроци на открито в « Зелена» класна стая;
  • едносменен режим на обучение, при който учебните занятия започват в 8.00ч.
  • безплатна занималня за всички желаещи;
  • безплатни закуски за учениците от І – ІV клас и обяд на посещаващите занималня;
  • мляко, млечни продукти и  плодове и зеленчуци по проект « Училищно мляко» и « Училищен плод»  
  • работа по проекти и съвмести дейности с нашите партньори- читалище « Чичо Стоян»
  • специализиран превоз;

Учител на бъдещите първокласници ще бъде г-жа Анжела Георгиева- старши учител  начален етап с двадесет годишен педагогически стаж. Човек, отдаден на учителската професия, проявяващ разбиране и уважение към колеги, родители и ученици.

Изявен професионалист, който  влага цялата си професионална компетентност за усвояване на знанията и уменията  от учениците. Умее да провокира креативното мислене в учениците като прилага иновационни техники и методи на работа.  Отговорна и инициативна личност с доказани качества и организационни умения за работа в екип.

Организира мероприятия, допринасящи за гражданското образование и възпитание на учениците.

Не се съмняваме, че мислите за доброто бъдеще на децата си, залагайки на качествено образование в спокойна обстановка. Нашият педагогически екип може да Ви гарантира и двете.

Доверете ни се!

ZAPERNIK.COM ОЧАКВА ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ УЧИЛИЩА НА МЕЙЛ [email protected], или се обадете на телефон 0895-001-001.

Коментари

коментара