Чудовищни ВИДЕА от телефона на прокурорския син го ЗАКОВАВАТ в съда

Ужасяващи видеа заковават Васил Михайлов в брутално издевателство и жестоко насилие. Прокурорският син уринира върху жертвите си, след като ги пребие. Това стана ясно на вчерашното заседание по делото срещу него, на което бяха показани потресаващите видеа.

Някои от гнусните клипове са открити в телефона на Михайлов, но все още не е ясно дали са заснети с това устройство или някой друг ги е снимал и после ги е изпратил на прокурорския син, за да може да се наслаждава на потресаващите си подвизи.

Видеата, които бяха показани в съдебната зала в Районния съд вчера, бяха чудовищни. Освен уринирането върху жертвите си се вижда как някои от тях плачат и го молят да спре, викат за помощ, а Васил Михайлов ги рита, бие, плюе и се гаври с тях. Докато жертвите му пищят от унижение и болка, прокурорският син ги налага с различни предмети, кара ги да му целуват обувките и всякакви подобни извращения.

Бяха разпитани няколко свидетели, които са на самите видеа, и потвърдиха истинността на клиповете. В момента се очаква да станат готови експертизите на вещите лица, които касаят именно тези видеа. Ще се нищи дали са заснети с телефона на Михайлов, или с телефона на негов приятел. Ако някой друг е заснемал видеата, то той ще бъде подведен под отговорност като съучастник в тези престъпления.

Съдът изиска да бъдат направени стопкадри от видеата, за да бъдат разпознати и други жертви, които до този момент не са разпитвани. На следващото заседание се очаква да се яви свидетелят Едуард Крушовски, който в момента е в Германия, а е жертва на прокурорския син и показанията му са от изключително значение за процеса.

Общият брой на свидетелите и на вещите лица е към 100 човека. Повечето вече са разпитани, остават още няколко свидетели и вещите лица да бъдат изслушани от Темида.

В момента срещу Михайлов-младши има няколко дела, които се гледат в Софийския районен съд. Едното е за заплахата за убийство и побой над бившата му.

Другото е за зверския мариз над футболния треньор Румен Андонов. Към него са приобщени няколко оплаквания от затворите в страната, както и два други случая, но може да се окажат и повече от два, както е тръгнал процесът.

Единият от тях е за побой над мъж на детска площадка, а другият е за зверско меле в заведение в Перник, където става екшънът с пистолета и ножа. Очаква се делото да приключи до месец.

Процесът обаче изглежда доста по-комплексен, отколкото се смяташе до този момент, защото жертвите на прокурорския син се оказват десетки.

На предишното заседание по делото за побоите бяха разпитани двама свидетели, които заковаха Васил за това, че е имал нож в себе си при един от случаите, в които е обвинен. Единият свидетел разказа пред Темида, че е намерил даденото оръжие в храсти до болницата в Перник.

Свидетелят просто е бил на правилното място в правилното време. Когато излиза след свиждане с роднина в пернишката болница, се натъква на нож в храстите. Това става, след като Михайлов заформя бой в Перник и вади нож на опонента си. Оказва се обаче, че съперникът на прокурорския син има пистолет и прострелва Михайлов в крака.

Затова и Васил ходеше с патерици известно време. На мястото идват полицаи и линейки и откарват застреляния побойник в пернишката болница. Именно там прокурорското синче изхвърля ножа, а свидетелят го открива малко по-късно и го предава на ченгетата.

Тази версия бе подкрепена и от един от парамедиците, който бе и вторият изслушан свидетел вчера. Лекарят твърди, че е видял нож в кания да виси от кръста на Михайлов, когато са го качили в линейката, но после в болницата ножа вече го нямало.

Следващото заседание ще е най-вероятно на 20 септември, защото Темида скоро излиза в лятна ваканция.

В затвора

Прокурорският син не спира да изправя косите на надзирателите в Софийския централен затвор. Той чупи стъклото в залата за свиждания при едно от посещенията на негов близък, твърди „България Днес“, като се позовава на свои източници в столичната пандела.

Освен потрошеното стъкло, през което се гледат затворник и посетител, Михайлов не спира да се бие и да напада други затворници. В последните месеци прокурорското синче няколко пъти е изолирано в карцера и е ограничавано свободното му придвижване из затвора, защото винаги стават някакви ексцесии.

От Софийския централен затвор и от кауша в Бобов дол вече има няколко оплаквания срещу Михайлов в различни съдилища. Те предстои да бъдат разгледани и да се вземат по-сериозни мерки.

Припомняме, че синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов беше преместен в Бобов дол от Софийския централен затвор през февруари миналата година заради нападения, заплахи и арогантно поведение.

През юни обаче Михайлов отново бе върнат в затвора в столицата. Почти веднага след пристигането му пернишкият бабаит налетя на бой на един от временно задържаните в пандиза.

Михайлов издълбава дупка в стената на килията си в затвора в Бобов дол, а миналата година Васил надрасква и два надписа – единият нацистки – свастика, под която пише „HEIL“, а другият е име и прякор, гласящ „Васил Ламята – Прокурорския син“.

Източник: bgdnes.bg