Кварталци празнуват Голяма Богородица: Нека вярваме в доброто и правим добрини!

На един от най-светлите християнски празници – Голяма Богородица в храма „Успение Богородично“ в кв. Изток беше отслужена утринна света литургия, водосвет за здраве и раздаден курбан.

Кметът на кметство Изток- инж. Десислава Стоянова поздрави всички присъстващи на празника „Света Богородица е считана за покровителка на дома и семейството.

„Затова на днешния ден нека си пожелаем здраве, разбирателство и любов във всеки дом! Нека бъдем благодарни за това, което имаме! Нека има надежда във всеки един от нас! Нека топлина, всеотдайност и доброта изпълват сърцата ни! Нека мъдростта ни съпътства при взимане на правилните решения! Нека вярваме в доброто и правим добрини! На всички именици желая здраве и прекрасни моменти с близките хора! Те са тези, които винаги ще Ви подкрепят и ще бъдат до Вас!“, пожела кметът на кметство Изток.


Храмовият празник продължи с богата фолклорна програма в изпълнение на Антонио Симеонов – един млад и талантлив народен певец и Фолклорна Танцова Формация „Асти Денс“, които развълнуваха присъстващите.

Коментари

коментара