Радев мрази Перник: Комитова пак ни излъга, перничани!

Протест ГЕРБ

Служебното правителство на президента Румен Радев пак излъга перничани. Пак ги прецака. Обещанието на министър Виолета Комитова, че до 15 октомври пътя между София и Перник ще бъде оправен се оказа лъжа. Както „За Перник“ писа в свой текст преди седмици, по всичко си личи, че президента Радев и служебното му правителство мразят Перник, заради изборните резултати в Пернишко, където кътегорично побеждава партия ГЕРБ. 

За пореден път перничани останаха излъгани от правителството на Румен Радев в лицето на министъра на регионалното развитие и благоустройство Виолета Комитова, че на 15 октомври ремонтираният участък по пътя София – Перник през Владая ще бъде пуснат.

Въпреки твърдите обещания на Комитова пред кмета на Перник и кметовете на селата Рударци, Кладница и Драгичево, че сроковете ще бъдат спазени, обектът все още е затворен.

Продължават огромните задръствания, които са неизбежни, заради пътуването на хиляди перничани за работа. Областният управител на Перник д-р Симеон Василев все още абдикира от задълженията си да бъде връзка между държавата и общината.

Затова алармираха на място от пътното трасе областният и общинският координатор на ПП ГЕРБ – Перник Емил Костадинов и Денислав Захариев. Те показаха  как държавата ежедневно рискува живота и здравето на всички, които пътуват.

Протест ГЕРБ

Г-жо Комитова, стига лъжи и празни приказки, не се подигравайте с търпението и нервите на хората, които ежедневно пътуват. Обърнете внимание и на другото платно, където се създават предпоставки за ПТП-та поради натовареното движение. В началото на седмицата има вече две катастрофи . Идва зимният период, как ще се почиства републиканската пътна мрежа и какво още чакате. Само празни обещания, призоваваме Ви да бъдете отговорни и да не се криете зад дебелите стени и колони на министерството. Повече няма да търпим, защото сме ПО – СИЛНИ ОТ ХАОСА “. Тези критики отправиха към министър Комитова лидерите на ГЕРБ – Перник.

Напомняме още, че на сесията през месец август Общинският съвет прие с консенсус декларация до президента, премиера и регионалния министър относно пътя Перник – София през Владая за тежката ситуация застрашаваща живота и здравето на десетки хиляди пътуващи.

Коментари

коментара