Румен Радев мрази Перник!

Румен Радев мрази Перник. Румен Радев мрази много Перник. Той ни ненавижда.  Това вече е много явно. Такова държавно издевателство, каквото нашият град за няколко месеца получава от служебните правителства на президента, не ни се бе случвало отдавна.

Румен Радев не може да прости на Перник, следните неща:

1. Румен Радев мрази Перник, защото на всички скорошни избори в Перник победител е партия ГЕРБ. Включително на последните парламентарни избори ГЕРБ побеждава с голям резултат.

2. Румен Радев мрази Перник, защото градът ни стана любимия град на Бойко Борисов (по неволя, след водната криза). Борисов и министрите му бяха през последната година от управлението си почти всеки ден тук и това се видя от цяла България. Националните телевизии започваха и завършваха с Перник в продължение на месеци. В резултат на това сменяме изцяло водната си инфраструктура, коритото на река Струма, язовир Студена, пътища и други.

3. Румен Радев мрази Перник, защото перничани не тръгнаха след вдигнатият юмрук и в Перник нямаше протести както в цялата страна миналата година.

4. Румен Радев мрази Перник, защото когато го посети, заедно с кмета Станислав Владимиров и се разходи по улица Търговска, хората поздравяваха пернишкия кмет, а не него. Дори имаше една жена, която отказа да се ръкува с Радев и подаде ръка на Владимиров.

Румен Радев мрази Перник! И какво направи, за да ни накаже?

1. Неговите правителства ни оставиха без пътища. Наказа без път най-големите герберски села в Перник –  Рударци, Кладница и Драгичево. Това са селата, които носят победата на ГЕРБ в Пернишко. Сега тези избиратели и жители рискуват живота си и чупят автомобилите си, защото пътят за голямото пернишко село Кладница е затворен от февруари месец и никой няма намерение да го оправи. Зимата хиляди хора от там са обречени да бъдат без връзка със света.

2. Служебните правителства на Румен Радев затвориха пътя Перник – София, стопираха довършителните ремонтни дейности и направиха перничани заложници в капан, в претъпканите автобуси и автомобилни задръствания. Пътуването на хората от Перник до София и обратно се увеличава с час-два дневно. А голяма част от перничани работят в столицата и Румен Радев много добре знае това. Телевизиите го показаха. Но не направи нищо. Напротив. Наслаждаваха се на нашето нещастие. Отложиха ремонтите за след изборите. Изгубиха. Отложиха ремонтите за след вторите избори. Пак изгубиха. Отложиха ги за след третите избори. Докога? Трябва ли да изгубим зимата човешки животи отново на този участък, както се е случвало в минали години?

3. Румен Радев мрази Перник и неговите служебни правителства спряха разширението на пътя от Перник до  София. Спряха реверсивното движение. Не пожелаха дори да довършат и отворят ремонтираните участъци. Всичко това, за да страдат перничани.

4. Румен Радев мрази Перник и чрез Плана за възстановяване и развитие, който бе стопиран от неговите служебни правителства и в който имаше над 1 милиард лева заделени за Перник.

Румен Радев мрази Перник!

Какво да очаква Перник от президента Радев? Има ли още юмруци за нашия град и перничани?

Какво да очаква България от военен, който 10 дни не може да изтегли един заседнал кораб?

Политиката си е политика, нека бъде състезание на идеи за добруването на народа, а не наказателни вендета на държавата срещу част от гражданите й.

Перничани са търпеливи, но свърши ли търпението им … хващат винкела!

Румен Радев, махни юмрука си от Перник, перничани имат винкел!

Коментари

коментара