Национал глези яко „Мис Футбол“ на Бали, нощувката от 600 долара е най-малкото…

Националът Георги Костадинов е готов на всичко, за да зарадва половинката си Радостина Тодорова. Халфът на „Макаби“ (Хайфа) не спира да изненадва манекенката с романтични жестове.

Поредният пример за това е лятната ваканция на двамата. Те почиват на остров Бали, който е известна дестинация за много влюбени двойки. Футболистът и бившата Мис Футбол заминаха за райското кътче веднага след края на сезона в Израел. Отседнали са в един от най-известните комплекси на индонезийския остров Катамаран.

Той се намира на самия бряг на океана и разполага със собствен плаж, писа „България Днес“. Разполага с два ресторанта, два открити бара, огромен СПА център, както и с няколко басейна. Един от тях открива гледка към океана.

Една нощувка за двама възлиза на $600.

Жоро и Радост, които са двойка от около година и половина, обиколиха всички забележителности на Бали, включително и храмовете. В тях те влизаха покрити с шалове и покрити крака.

Двамата живеят в Израел, откакто Георги бе трансфериран да рита за „Макаби“. Радостина го последва, но не се отказа от модната си кариера. Тя често отскача до България, за да участва в различни проекти и фотосесии.