Мишето и Венци от Перник с винкел при Гала

Колаж: petel.bg Кадри: NOVA

Михаела и Венци, победителите от последния сезон на популярното телевизионно шоу „Един за друг”, доказаха че са истински перничани, поднасяйки специален подарък на Гала, свързан с родния им град. При гостуването си в предаването „На кафе” след победата, те поднесоха на водещата питка и парче златен винкел.

Както е ясно, градът ни е исторически известен с производството на стомана, а впоследствие „винкела“ се превърна в нарицателно за перничани.

По време на интервюто с Гала, Венци разкри, че първоначално не е искал да бъдат избрани за участие в „Един за друг”, но вътрешно е усещал, че това ще се случи. Михаела допълни, че когато официално са получили новината за влизането си в шоуто, съпругът ѝ едва не припаднал и вдигнал кръвно от вълнение.

„Написах го и в социалните мрежи – може и да не сме най-достойните победители, но пък имахме късмет”, сподели Михаела. Двойката успяла да скрие от приятелите си, че са спечелили формата и ги държала в напрежение до самия край, като на практика изживели всичко наново, докато гледали „Един за друг”.

Венци коментира: „Може и късметът да ни е помогнал да спечелим, но никой не може да каже, че не сме били себе си. През цялото време си бяхме Мишето и Венци от Перник”.