Кметът на София: Цачева не само ще спечели изборите, а ще води България напред!

Кметът на София: Цачева не само ще спечели изборите, а ще води България напред!

Днес България е границата на Европа и това е предизвикателство, на което всички институции трябва да отговорят. Благодарение на усилията на правителството и на личните усилия на българския премиер, границите ни са защитени.

Президентската институция има силата да задава цели и да търси съгласие. Познавам г-жа Цачева като изключително отговорен, много балансиран политик със специално отношение към българското образование. Вярвам, че това е президентската двойка, която не само ще спечели изборите, а тя ще води България напред! Това заяви в приветствието си към кандидат-президентската двойка на ГЕРБ кметът на София Йорданка Фандъкова.

Реч в зала „Арена Армеец” произнесе и градоначалникът на Бургас Димитър Николов. На нас ни е необходим президент със сърце, воля, разум и сила. Днес съм убеден, че г-жа Цачева е именно нашият кандидат за президент, защото тя притежава всички тези качества. Толеранс и търпение да изслушва другите мнения, достойнство да признава своите слабости, но и да отстоява решенията си, когато е права.

Г-жа Цачева е един от нас от самото създаване на партията. Никак няма да е лесно. Работа, работа и работа ни чака. Но съм убеден, че на 6 ноември, бюлетина номер 17 ще бъде най-масова в избирателните секции. Нека приключим всичко на първи тур! Победа!

 

 

 

Източник: Pik

Коментари

коментара