Кървава баня в дома на Мейзер

Кървава баня в дома на Мейзер
Културистът Димов е бил убит в стая с фитнес уреди

Зловеща картина заварили полицаите в дома на Анита Мейзер, която е обвинена, че е убила съпруга си Николай Димов по непредпазливост чрез умишлено нанесена средна телесна повреда.

Цялата стая, където е намерено тялото, е била в кръв, съобщи „Блиц“. Николай Димов е бил умъртвен на масажна маса, която се намира стая в фитнес уреди, а пода около нея е бил целият в кръв. Това е една от обективните находки, които са били открити по време на огледите на местопрестъплението – луксозния дом на варненката Анита Мейзер до резиденция „Евксиноград“. 

Кръвта, което все още стои на местопрестъплението, е капала от Николай, установили експерти. До масажната маса се видяло, че има локва кръв, с диаметър поне 50 сантиметра и толкова наслоена, че сигурно имала един пръст дебелина. А разтеклите се наоколо кървави петна се простирали на поне два метра от масажната маса. 

От прокуратурата категорично отрекоха Николай Димов да е бил заклан. От държавното обвинение нито потвърдиха пред журналистите, нито отрекоха да е имало прободна рана. Хора, запознати добре с хода на разследването, също са на мнение, че такава рана няма. По техните думи, Анита Мейзер обяснила кръвта, с това, че Николай бил паднал и си разбил лицето. 

Наличието на кръвта прави случаят особено заплетен и разследващите все още търсят улики, за да могат да изяснят категорично случая. Към момента събраните доказателства са, че Анита е убила по непредпазливост мъжа си, като го е душила – без да е целяла фатален изход. Според неофициалната информация като причина за смъртта на културиста съдебните медици сочат задушаване. Засега не са налице данни кръвозагубата да има причинно-следствена връзка със смъртта. 

  • анита мейзер
  • анита мейзър

    Източник: Nbox.bg

    Коментари

    коментара