Анита Мейзер се върна на местопрестъплението

Анита Мейзер се върна на местопрестъплението
Полицията извърши нов оглед в къщата й

Анита Мейзер се върна в къщата, където по невнимание уби съпруга си Николай, за да присъства на поредния полицейски експеримент, който трябва да осветли всички подробности от ужасната нощ. Според БЛИЦ вечерта срещу понеделник Анита и Николай са влезли в кооперацията до Евксиноград, качили са се с асансьора, което според наши източници, запознати със свалените видео записи от наблюдението, е станало малко след 01:30 часа.

След това на камерите се виждало, че чак до 06:25 часа сутринта не се забелязва никакво движение и в същия час влизат органите на реда, които са получили сигнал за трагедията.
Към момента няма официално заключение каква е причината за смъртта на Николай, но според полицейски източници на БЛИЦ става въпрос за задушаване.  Пред медията ни те разкриха, че Ники е бил умъртвен с две свински опашки или, както прокуратурата ги определя – кабелни стяжки.

Днес следобед варненската сексбомба е била конвоирана от съдебна полиция до дома й, където криминалистите търсиха нови улики, които да помогнат за разследването на смъртта на съпруга й Николай Димов. Огледът е продължил три часа.

  • анита мейзер
  • убийство

    Източник: Nbox.bg

    Коментари

    коментара