Преди да ги пратите в чужбина: Тотални оргии! Секс, наркотици и алкохол или обичайната почивка на студента

Най-хубавите години са студентските. Това твърдят всички, да и мнозина от нас са успели да се убедят в това. При това онзи, който е бил деен участник в купоните, едва ли би искал да го снимат, все пак на такива мероприятия повечето хора не са в трезв вид. Сигурно и тези студенти биха искали да не го увековечават с апарата. В САЩ пролетната ваканция е време за горещи партита на брега на морето. Хиляди студенти от всички краища на страната се събират в курортните градчета и дни наред дават мръсна газ на забавлението, сякаш е за последно. Не ти се вярва? Убеди се сам.

Снимките са направени от кореспонденти на Daily Mail в Панама-Сити-Бийч във Флорида. Както се вижда, студентите се напиват до безсъзнание, публично се разсъбличат и се занимават със секс навсякъде.

Най-весело в Панама-Сити-Бийч е в петък и събота вечерта. Тогава на плажа се събират около 2.5 милиона души.  И започва нещо…

Студентите харчат огромни пари за забавления. Интересно, дали това са парите от студентските заеми?

Сегашните студенти имат доста странно разбиране за веселбата: да се напиеш, да се съблечеш и да се понатискаш…

В течение на 2007-2014 година по време на тези партита са извършени над 40 изнасилвания. След това властите забраниха употребата на алкохол на плажа. Но кой спазва забраната?

Be the first to comment

Leave a Reply