Водният „Спасител“ на Перник Атанас Русев се дразни, че го неглижират

Атанас Русев

Водният спасител на Перник – пещерняка Атанас Русев се дразни, че политиците го неглижират и не му благодарят, че е докарал вода в Перник, а благодарят на природата, че е завалял дъжд и заваля сняг, видя zaPernik.com.

Може би, без да визира кмета на Перник, а и министрите от правителството Борисов, както и самия Борисов, които благодариха на природата, Русев вече изпуска нерви.

Ето какво пише Спасителят Русев във Фейсбук групата си:

„Струва ми се невероятно цинично, всеки от костюмарите или разни други дето се явяват сега по разни телевизии, да спрягат неглежираната досега от тях Природа и Бог колко били благосклонни и дори даже да не споменат една дума за онези герои, моите приятели – Киро, Ставри, Росен, Румен, Боби-Багериста, Пепи, и другите (махнете ме мене), които от няколко месеца са всеки ден там, на фронта, забравени от всички. Та даже на Боби-Багериста никой още една стотинка не му е платил от 20 декември досега! А вече няколко пъти си счупи и багера… И утре пак ще е там човека да копае поредното губилище – заради вашата вода хора! Ето това ни е държавата… а водата, която сега пълни язовира, идва от усилията на тези хора споменати по-горе, защото те не се отказаха и при най-голямото маловодие, и при най-рискованите ситуации в планината или пещерите. Дори тогава подаваната вода към язовира надвишаваше разхода, но язовира спадаше – познайте защо и как. Цинизъм и мародерство навсякъде.Ние никога не се отказваме. Ще свършим всичко онова, за което сме поели отговорност, обещали и предвидили. За вас хора, не заради някакви измислени костюмарчета или парични знаци. За вас, нашите събратя.

Какво казва кмета на Перник Станислав Владимиров път вижте тук.

Коментари

коментара