Изпечен крадец отмъкна цигари от супермаркет в Перник, заснеха го!

Перничани изтипосаха крадец от супермаркет. Камерите на магазина заснели мъж с качулка, който влиза в магазина и си поръчва на продавачката хляб, сирене, цигари и кисело мляко. В момента, в който продавачката се обръща да даде на клиента продуктите, той грабва цигарите и побягва извън магазина.

Перничани коментират в социалната мрежа, че мъжът и друг път е правил дребни кражби – крадял сладолед от друг магазин. Други разказват, че бил сърбин и го виждали да пътува на стоп.

Ето какво пише Ерик Лозанов, който публикува записите от видеокамерите в групата „Снимай Перник, нека всички видят“:

Здравейте, днес на 02.02.2020 в 08:46ч станахме свидетели на един от многото обири на бандата на Оушън. На клипа може да видите самият Дани Оушън как хитро си поръчва хляб , сирене,4 кутии цигари и накрая няколко кофички кисело мляко, за да може бързо да грабне цигарите и да избяга, докато продавачката взима млеката.Личи си отдалече ,че г-н Оушън е професионален крадец и за секунди изчезва от погледа на продавачката и камерата. Ловък и бърз като гепард. Всичко това се случва на кооперативния пазар в магазина на ъгъла. Качвам тези клипове и снимки да предупредя другите собственици на магазини за този човек, но най-вероятно вече е отишъл някъде по топлите страни и си пуши цигарите на някой усамотен плаж. От всичко това разбрахме само едно… лошо е без вода, но без цигари явно е по-лошо.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Коментари

коментара