Нищо не може да Ви отнеме любовта на хората, д-р Церовска!

Вяра Церовска не умее и не иска да говори за себе си. Тя умее да работи. Но тези, които я познават могат да говорят за нея. В този материал няма да напишем нищо. Ще дадем думата на хората, които я познават. Техните коментари ясно показват това, че освен, че беше най-добрия кмет на Перник последните десетилетия, Вяра Церовска е и голям човек. 

Петър Тишкин: Научих много от Вас! Жив учител на достойнство, на честност, на доброта, на приятелство и себераздаване за всички. Не вярвах, че политиката ще ме срещне с такъв голям Човек.

Roza Takeva: Един достоен за уважение човек, няма да бъде начело на Перник! Жалко! Бъди благословена!

Иванка Динева: Перник загуби! Вие сте един достоен Човек и Лекар, който направи много и придаде на Перник един Различен облик и дух!!! Аз не мога да повярвам и се чудя как избирателите правят своя избор… Стойността ви като Човек, придаваше стойност и на града… Перничани загубиха!!! Прегръщам ви и ви пожелавам да сте здрава и все така достойна!

Христо Спасов: Благодарим за всичко, което направихте за Перник! И знайте, че това което направихте за града ни никога няма да бъде забравено! 💙

Любомира Седевчева:  Когато човек е себе си и Вселената отваря врати на мястото на най-високите стени. Бъдете здрава и вдъхновена във всичко, с което се захванете!

Marinela Asenova: Достоен Човек, който се посвети на Перник! Нищо не може да Ви отнеме любовта на хората и добрите мисли на всички, на които сте помагали! Вятърът, който затваря една врата, отваря друга. Аз вярвам, че вратата към следващата цел за Вас е вече отворена!

Васил Мирчев: Вие сте достоен човек, който със сърце работи за Перник! Гордея се, че работих с вас!

Yavor Velinov: Перник загуби най-добрия си кмет в цялата си история.Благодаря,ви г-жо Церовска,че никога не се отказахте и че,върнахте Перник на картата на България ❤️💖❤️

Adelina Ivanova: За съжаление изборите се превръщат в битки на разделение и това отнема енергия.Няма никакъв смисъл от разделение,защото човешкия живот протича по-добре когато хората се подкрепят.Все си мисля,че жените понякога са употребени от стоящи отзад господа уж за подкрепа.Гледам всички дами в политиката и се питам какво им струва да са толкова всеотдайни.

Emilia Pliakova: Благодаря Ви за подкрепата и ангажираността към проблемите ни. Желая Ви много здраве и успехи в живота!

Angelo Panchev: Какво очакваш от избиратели, половината от които тъкат билет чета и носталгично подсмърчат по соца.

Rumiana Silvestarova: Прекрасен човек,достоен за уважение!Трябваше по внимателно да си подбере екипа…ако зависеше от нея.

Semeistvo Milanovi: Госпожо Церовска благодарим за всичко направено за нашия колектив за вокалната група и още много неща .Приятелите си остават те не се променят ! Не се променяйте продължете и занапред гордо изправена!

Мая Евтимова: Достойна позиция. Така постъват хората с чест и достойнство.

Antoaneta Krumova: Вие сте достоен Човек!

Anna Mitkova: Невероятен доктор,човешко излъчване! Провалиха ви вашите,които дерибействаха на ваш гръб! За мен е удоволствие,че ви познавам!

Божурка Иванова: Д-р Церовска не загуби, но Перник загуби един достоен ЧОВЕК, всеотдаен работохолик за доброто на Перник, само този който истински я познава ще я оцени. Тя е олицетворение на всички добродетели, професионализъм, хуманност, преданост , всеотдайност и т.н. Аз и моето семейство сме безкрайно щастливи , че я познаваме повече от 30-ина години и макар че вече над 10 години живеем в Ст.загора неспираме да следим успехите й и да й се радваме. Бъди благословена, успешна и с усмивка посрещай всяко бъдещо предизвикателство, защото винаги ще се справяш, ти го можеш и го доказа!Жива и здрава и само напред и нагоре!

Малина Петрова: Благодарим от сърце за всичко направено от Вас, доктор Церовска! Бъдете здрава и все така всеотдайна !

Петър Илиев: Благодаря за всичко Д-р Целовска Вие сте прекрасен човек!

Lushka Kozlowska: Не си победен,когато губиш.Победен си когато откажеш да се бориш! Вяра,знам, че ще продължиш да се бориш за града и за хората независимо от мястото,защото определяща е любовта,а ти я имаш и като човек и като специалист.Не позволявай враговете да те променят, променяй ги ти с любов и вяра ♥️♥️♥️…и някой ден колелото пак ще се завърти… и ти ще бъдеш готова да го посрещнеш с нови сили.

Дафинка Руменова: Огромно БЛАГОДАРЯ, за всичко направено от вас за града ни и за нас жителите! ❤️ Бъдете здрава и благословена! ❤️ УСПЕХ във всяко ваше начинание! ❤️

Румяна Николова: Гордея се ,че познавам толкова истински и земен човек, приятел и професионалист!

Илияна Иванова: Благодаря за всичко, д-р Церовска! И без да сте кмет, винаги ще си останете ЧОВЕК 💖

Коментари

коментара