Звездата на БНТ Радостин Любомиров: Това, което се случва в Перник през последните четири години е изключително положително, но не трябва да се спира до тук. Трябва да се върви смело напред, без да се отпуска педалът на газта!

„Това, което се случва през последните четири години в Перник е изключително положително, но не трябва да се спира до тук. Трябва да се върви смело напред без да се отпуска педалът на газта. Вярвам, че сред местното управление трябва да има повече млади хора, хора с амбиции и желание за прогрес. Когато виждаш желанието на хора като г-жа Вяра Церовска, г-н Денислав Захариев, г-жа Севдалина Ковачева и г-н Владислав Караилиев за развитието на Перник, а техните стремежи се припокриват с твоите, нещата сякаш се случват от само себе си. Ценостите ми са такива, че съм отборен играч. А всеки такъв иска да играе в силен отбор. Няма две мнения, че те са отлично селектирани и със сигурност са готови за още много работа“. Това каза пред сайта zaPernik.com спортният журналист и звезда от БНТ1 Радостин Любомиров, който тази есен ще бъде за първи път кандидат за общински съветник от партия ГЕРБ Перник.

„Ако мога да използвам спортен термин аз ще бъда едно ново попълнение в редиците им, а като такова трябва да се доказвам всеки ден“, смята Радостин, който е познат на зрителите като лице на БНТ.

„Следя процесите в града ни постоянно. Не от разстояние. Заради професията си през годините почти ежедневно се сблъсъквах с проблемите на перничани, но не винаги съм успявал да помогна. Перник ми е дал много през годините и продължава да ми дава. Винаги с гордост съм казвал, че съм перничанин. Сега е времето аз да опитам да дам нещо на града“, убеден е новият политик.

„Щом г-жа Церовска смята, че мога да бъда полезен аз ще дам всичко от себе си в тази битка. През годините те се доказаха като отличен екип и за мен ще бъде чест да съм зад гърба им в следващите избори и да помогна с каквото мога. Не веднъж съм казвал, че искам да бъда полезен за града ни, а когато г-жа Церовска ми протегна ръка аз я стиснах с радост“, казва пред zaPernik.com Радостин Любомиров.

Коментари

коментара