Червеният скандал се разраства! Кандидатката за общинска съветничка от БСП Милена Милошева изригна, че не била вече „младеж“ и разясни отношенията си с Мартин Мариов – Жабата

Милена Милошева

Минути, след като сайта ZaPernik.com написа, че кандидатката за общински съветник в БСП Милена Милошева се бори за място в челните позиции на бъдещата листа за общински съвет на БСП, основно срещу младежкия лидер Мартин Мариов – Жабата, Милошева изригна с гневно уточнение, в което надълго и нашироко обяснява, че тя вече не е младеж и желанието й да бъде общински съветник, по никакъв начин не се свързва с младежко място в листата. 

Милена Милошева , която е с връзки на „Позитано 20“ и любимка на общинския ръководител Кирил Леонов се бори за място в Топ 10 на БСП. Ето подробности в материалът ни от днес.

Милена Милошева не отрича, че иска да е общински съветник от БСП Перник, само отрича да иска да заема младежката квота.Партиите имат квота и обикновено дават на младежите едно -две места за награда и цвят пред обществото.

Напрежението в БСП е огромно. След като партията остана почти без субсидия, надеждата на червените социалисти е в общинската хранилка.

Ето изявлението на Милена Милошева по изнесената информация на zaPernik.com:

Разбирам, че един местен сайт отново се е занимавал с моето име. Знам, че по ялови дървета камъни никой не хвърля, така, че, благодаря за вниманието.
Сега по същество: нямам никакъв конфликт с Мартин Мариов, който ме наследи на поста областен координатор на МО в БСП, напротив, той самият може да потвърди, че когато младежите са имали нужда, аз съм помагала според възможностите си. Второ, за младежки пост и младежко място в листата на БСП за общински съветници аз НЕ играя. Причините са, че преди повече от година се оттеглих от всички позиции в Младежко обединение в БСП, защото смятам, че: заместник – председател на МО в БСП Перник, два мандата член на Изпълнително бюро на БСП Перник младежка квота, два мандата член на Националния съвет на Младежко обединение, областен кординатор на МО в БСП Перник и 11 години активна младежка дейност в редиците на партията са повече от достатъчни и са необходими нови хора в МО. Смятам, че бях напълно права да постъпя така. След като не съм участвала активно в дейността на МО, не смятам за редно и коректно да се опитвам да заемам младежко място. Други нямаха такива скрупули преди 4 години, но това не е мой проблем. Трето, партията не знам някой да я оставя на друг, защото тя е на всички социалисти. И четвърто, добрата оценка за свършената работа не е „връзки“.
Хайде със здраве .

Коментари

коментара