„Черешката на тортата“ в Брезник: Певицата Маргарита Хранова обикаля с камери местни магазини

Кулинарното риалити предаване „Черешката на тортата“, което наскоро анонсира, че възобновява излъчването на нови епизоди в ефира на NOVA телевизия е било на снимки в град Брезник, пише Zapadno.com.

Снимките на нов епизод са били в дома на българската певица Маргарита Хранова, който се намира в центъра на града. В четвъртък телевизионният екип е обиколил заедно с певицата няколко местни магазина, споделиха  шашардисани клиенти.

Камерите на „Черешката на тортата“ с водещ шеф Иван Манчев са снимали в магазини за плодове и зеленчуци, за сирене и млечни продукти и за месо. Изпълнителката на шлагера „Оставаме“ (в който си партнира с Вили Кавалджиев) е избрала да заведе телевизионният екип в едни от най-добрите търговски обекти в Брезник, които се намират по протежение на улица „Георги Ив. Бунджулов“, допълни доставчик на хранителни продукти.

Какво е приготвила Маргарита Хранова пред камерите и кои родни знаменитости са били гости в дома и предстои да разберем в новия сезон на „Черешката на тортата“, който започва от 11 декември.

Коментари

коментара