Треньорът на Миньор Перник Георги Станков подаде оставка. Следващият, моля!…

Старши треньорът на „Миньор“ Перник Георги Станков е подал оставка, която е приета от ръководството на клуба. Решението е било взето след унизителната загуба от „Сливнишки герой“, при която перничани бяха победени с 4:0.

Станков дойде като помощник на Николай Тодоров – Кайзера и след неговото напускане пое „жълто-черните“. В актива на Станков са вписани 3 победи, 4 равни мача и две загуби.

„Разделихме се приятелски със Станков. Благодарим му за работата в „Миньор“ и му пожелаваме успех в професията“, заявиха от ръководството на перничани.

В последните три кръга „Миньор“ ще бъде воден от Тони Евтимов и Емил Варадинов.

Припомняме, че феновете на пернишкия тим бяха повече от бесни на миньорци. Най-големите запалянковци избухнаха в интернет с остри закани. Можете да си припомните това в статията Феновете от Перник отново на бунт! Умира ли Миньоро на прага на столетието си?

Междувременно момчетата с жълто-черни фланелки успяха да отстранят „Марек“ за купа АФЛ в Радомир. „Миньор“ продължава напред в турнира за Купата на АФЛ, след като се наложи с 3:2 над „Марек“ в Радомир. Победата на перничани дойде в последната минута на двубоя. Драматични се оказаха последните 5 минути от срещата. В 85-та минута Симеон Петров се разписа за „Марек“ отблизо за 2:2. Двубоят отиваше към изпълнение на наказателни удари, но в последните секунди Александър Манолов с отмерен удар прати топката под гредата за крайното 3:2.
В следващата сряда „Миньор“ среща „Хебър“ в Долна баня или Самоков за Купата, а три дни по-късно гостува на ст. „Георги Бенковски“ в Пазарджик в мач за първенство.

След напускането на старшия Георги Станков, срещата срещу „Марек“ бе водена от Венелин Трайков.

Коментари

коментара