Ако пътувате към София за работа, заредете се с нерви и време! Очаква ви кошмарна седмица

Снимка: Надя Богомилова, Фейсбук

Очакваното понеделнишко задръстване от Перник към София започна. Рано тази сутрин тапа от автомобили блокира пътя през Владая, на който тече ремонт. От днес понеделник – 29 октомври, до 1 ноември (четвъртък) трафикът от Перник към София през Владая ще се осъществява двупосочно в едно платно и ще се регулира със светофарна уредба, съобщиха от АПИ.

Още преди слънцето да изгрее перничани са блокирани на улицата на път за работа.

В 6:30ч. на Драгичево положението е било такова, постна снимката във фейсбук Надя Богомилова:

Снимка: Надя Богомилова, Фейсбук

Задръстване има и на магистрала „Люлин“, съобщават пътуващи.  Перничани, преминаващи през Суходол също се оплакват от голям трафик.

От днес понеделник – 29 октомври, до 1 ноември (четвъртък) трафикът от Перник към София през Владая ще се осъществява двупосочно в едно платно и ще се регулира със светофарна уредба, съобщиха от АПИ.

По една лента за движение във всяка посока има в участъка от четирилентовото платно при местността Черния кос до входа на с. Владая.

А през нощта между 2-ри и 3-ти ноември – забравете за Владая, пътят ще е напълно затворен. 

От 21 ч. на 2 ноември до 5 ч. сутринта на 3 ноември и в двата участъка ще се работи през нощта и тогава ще бъде изцяло ограничено движението по път I-1 София – Перник. Трафикът ще бъде насочен по АМ „Люлин“.

Пътноподдържащото дружество е максимално мобилизирано да завърши ремонта колкото се може по-бързо, за да не се затруднява трафикът през Владая, уверяват от АПИ.

 

 

Коментари

коментара