Ченгета закопчаха момчета с досиета в кола с номера от друга кола

Автомобил с чужди номера е установен в Радомир.

Вчера, около 01, 00 ч., в радомирското с. Д. Диканя бил проверен лек автомобил Мицубиши „Паджеро“, шофиран от перничанина В.Г./27 г./ Органите на реда установили, че регистрационните номера на колата са от друго превозно средство. Вътре били още двама, който заедно с шофьора са  задържани за срок до 24 ч. И тримата са познати на органите на реда. Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

Поредното бързо производство за шофиране на автомобил след употреба на алкохол е започнато в Перник.

Вчера, 20 минути след полунощ, в пернишкия кв. „Изток“, на ул. „Лом“ бил проверен Фолксваген „Пасат“, управляван от перничанина К.Н./38 г./. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 71 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч.

Перничанин ще отговаря за шофиране на автомобил без книжка.

Престъплението е извършено в началото на месец юни тази година, когато в трънското с. Филиповци бил проверен автомобил „Ауди Q7“, шофиран от 40-годишният А.Н. от областния град. Органите на реда установили, че управлява без свидетелство за правоуправление, което му било отнето с принудителна административна мярка. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Трън.

Склад е горял в радомирското с. Житуша.

Пламъците тръгнали на 31 август, около 12, 15 ч. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са покривна конструкция около 60 кв. м., ПВЦ дограма, дървен материал и външна изолация. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Коментари

коментара