Огромно напрежение! Пешо Буферо напусна агитката на „Миньор“, фенове на нож срещу „принцесите на терена“ и ръководството

Петър Илиев - Буферо хвърли оставка като шеф на агитката, остава обикновен фен.

Огромно напрежение има сред феновете на пернишкия футболен отбор „Миньор“. Фенове заплашват футболисти и ръководство на клуба, след поредната загуба на клуба срещу отбора на „Оборище“ с 3 на 1. След като „Миньор“ изкопа ново дъно, а феновете са отчаяни за развитието на отбора, оставка като председател на агитката подаде Петър Илиев – Буферо.

„Считано от 2 февруари подавам оставка като председател на фен клуба на Миньор Перник, защото чувствам вина, че шест години тъпчем на едно място и нещата не вървят. Ще трябва да се промени нещо не само при нас феновете, но и във футболния клуб. Оставам си редови фен и ако мога с нещо ще помагам“, съобщи Петър Илиев – Буферо.

Освен него десетки фена на клуба пишат тежки постове в интернет. На срещи между феновете в пернишки кафенета и на улицата е страшно. Огорчението е огромно, а агресията срещу футболистите и ръководството на клуба расте.

„Не искам бездушни надничари в Миньор, всичките селяни да си отиват по родните места“, призова Сергей Евтимов във Фейсбук.

„Некой че хапне ку…, ама нема да сме ние. Долу ръководството на Миньор и принцесите на терена, на който не му изнася да изчезва мърши! Писна ми от кефеджии и такива, къде си перат парите с любимия клуб, че ядете винкело“ заплаши Кристиан Иванов.

Голямо напрежение сред феновете срещу ръководството на Миньор.

„Миньор – това са феновете, а не  някакъв сбироток от псевдо футболисти. Същите тези футболисти петнят името и честта на отбора. Карат феновете да се срамуваме от самите нас. Днес, заради същите тези бяхме държани като арестанти 1 час на стадиона в Панагюрище. Срам ме е за тях, срам ме е заради себе си. Срам ме е толкова години да ме лъжат, че от следващата година ще имаме нов отбор и нови по-високи цели. Срам ме е от себе си, че им вярвах. Вече не им вярвам“, каза Ангел Вангелов.

Какво ще се случи с жълто-черния отбор, zaPernik.com ще следи с интерес. Всеки, който иска да разкаже за проблемите на клуба очи в очи, очакваме да се свърже с нас на бутона с месинджър.

Коментари

коментара