Народните представители от БСП отидоха в с.Извор, за да проверят работата по отстраняването на проблема с водоподаването

Народните представители от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров и инж. Любомир Бонев, председателят на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков и Георги Георгиев председател на общинската организация на БСП в Радомир проведоха приемен ден в община Радомир.

Жителите на града и селата от общината представиха пред тях проблеми свързани с движението на неизправни автомобили по пътищата, което е предпоставка за много автомобилни катастрофи, проблемите в сметоизвозването и почистването на междуселските пътища на прага на зимния сезон.

Жители на с.Извор алармираха, че водоподаването в селото е спряно, а ниските температури са предпоставка за замръзване на водопровода и поискаха те да отидат в селото, за да проверят как се работи по решаването на проблема. В Извор те се срещнаха с кмета на населеното място Мария Манова и работещи във ВиК – Радомир.

„Похвално е, че този път ВиК е реагирала бързо и се копае на няколко места в селото, за да бъде намерен източника на аварията в предвид метеорологичните условия“, казаха народните представители и добавиха, че проблема с водоподаването в Извор в момента е много сериозен и ще поискат дългосрочното му решаване от кмета на общ. Радомир, от своя страна кмета на населеното място обясни, че независимо от снега ще се работи до отстраняването на аварията.  

Коментари

коментара