ПРОИЗВЕДЕНО ОТ ПЕРНИК: Млада перничанка е автор на култовото розово сако на певеца Джордан от клипа „Къ`ъв съм як“

Хитът на певеца Джордан „Къв съм як“ тотално взириви музикалния климат не само в България, но и по света. Песента и видеото към нея в ю туб е гледана над 13 милиона пъти и има хиляди коментари. Успехът на Джордан до голяма степен се дължи и от професионално направения клип, в който господства така актуалния тази година розов цвят.

Атрактивната визия на певеца в клипа се допълва от едно розово сако с бели светкавици по реверите, което няма начин да не сте забелязали още от първия кадър на клипа. Оказа се, че именно това сако е дело но перничанка, видя ZaPernik.com.

Това е младата дизайнерка Мелинда Сейдия от Перник, която от години развива успешно свой бранд Melinda’ s с ръчно рисувани дрехи, чанти, обувки и други аксесоари.

Припомняме, че Мелинда е носителка на титлата Lady Bulgaria 2016. И точно по това време тя разработва своята марка. Мелинда е завършила УНСС с Бизнес админитрация. Рисуването й обаче е нейната страст още от най-ранна детска възраст. Едва 8-годишна Мелинда започва да се занимава с приложни изкуства. Едновременно с това тя работи и като модел. Започнала е да рисува дрехи в начолото като на шега, но след това хобито й се превръща в сериозен бизнес, който носи и печалба на младото момиче.

„Така да го кажа, аз съм модернизиран художник. Мога да нарисувам икона, мога да изрисувам и най-якото кожено яке. Работата за мен е удоволствие. Професор в университета ми каза: “Ако работиш това, което обичаш, няма да имаш нито един работен ден в живота си!“ Влагам много любов и създавам новаторски неща. Аз съм артист и обичам свободата.“, казва неотдавна Мелинда в интервю.

Коментари

коментара