Синът на Антония Петрова ще става хирург

Мис България от Перник Антония Петрова и нейният съпруг Ивайло Батинков направиха прощъпулник на малкия си син Ивайло. Момченцето, което е второ дете в семейство Батинкови се е хванало за голяма хирургическа ножица, с която баща му прерязал лентата на наскоро открития нов офис на фирмата им, видя zaPernik.com

Според поверието, когато детето започне да прави първите си крачки, близките нареждат различни предмети в стаята и който предмет пръв хване малчугана, такава ще е и професията му. Съдейки по действията на малкия Ив, той вероятно е тръгнал по стъпките на баща си и ще работи в сферата на медицината или пък ще развива успешно основите на семейния бизнес.

„Малките крачки водят към големи мечти! На прощъпулника на Ив той избра златната хирургическа ножица! 🌟 Тази ножица носи специално значение, тъй като с нея баща му откри нашия нов офис. И на самата ножица гордо е изписано името Ивайло Батинков – име, носено с гордост от баща и син. Дали това е знак, че Ив ще следва стъпките му или трябва ли да освободим място за един хирург у дома? Едно е сигурно – независимо какъв път избере, ние винаги ще го подкрепяме!“ – пише щастливата мама Антония Петрова.

Коментари

коментара