СИГНАЛ ДО ЗАПЕРНИК: Новите маси-варели на КАСА-БИРА в парка падали върху майки с деца

Читателско писмо до ZaPernik.com. Отново пуснаха сигнал за лятното заведение в парка на Перник – Каса Бира. Този път проблема е черни варели, поставени като масички в пространството пред сцената. 

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

„Нова скандална ситуация в парка са поставените двадесетина злокобни черни варели като маси върху новата павирана настилка пред лятната сцена от бараките на Каса Бира. При малко джаскане във варелите те се сгумолясват. Майки са разтревожени какво може да се случи вече с мъничетата им които не могат вече да ходят и тичат свободно на площадка която всъщност е публична територия и варелите са там нерегламентирано. Риска е удвоен и с това, че понякога върху варелите има оставени бутилки и предмети които при леко разклащане или падане на варела върху децата може да нанесе необратими нараняваня.Също перничани трябва да преминават варелите като в лабиринт.като не могат да преминават свободно. Варелите заедно с масите и столовете на бараките на Каса Бира са завзели.публично пространство от над 200кв.

Скандалната ситуация прелива и в това, че паветата не бяха поставени докрай както е по план а спряха за да отстъпят на бараките на Каса Бира както се вижда на снимката и всеки може да се увери в това на място.

Като най-мащабната медия в пернишко с най-силно изразена социална отговорност само във вас намираме надежда да се даде гласността на всичко важно касаещо перничани.

С уважение
П. Владимирова“

Коментари

коментара