Журито онемя, когато запя перничанка в „Гласът на България“ – ВИДЕО

Перничанката Ралица Постолова направи силно впечатление на журито в „Гласът на България“ и си спечели място в отбора на Мария Илиева, видя zapernik.com.

Първоначално Ралица изпя сръбската песен на Цеца „Забранени град“, на която се обърнаха два стола. След това Ралица разказа, че е завършила музикалното училище „Фили Кутев“ в София. И Миро я накара да изпее някоя народна песен. Когато перничанката запя, всички настръхнаха от гласа й и бяха възхитени.

„Каквото и да кажа,ще е нищо,в сравнение с това, което чувствам! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА! Дори не съм си и помисляла, че ще докосна толкова дълбоко сърцата ви! Наистина…нямам думи!“ – написа Ралица в социалния си профил след участието си по телевизията.

Ралица Постолова е музикален педагог, а както казва тя самата – личният й живот е като турски сериал. С любимия й мъж дълго се борили за любовтта си. Съдбата ги събрала да пеят заедно, той имал брак с друга жена и въпреки, че всички били срещу тях , те били един за друг – разказва Ралица.

Коментари

коментара