Враг на президента стана шеф на полицията в Перник

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за временно преназначен на длъжност директор на ОДМВР – Перник е старши комисар Милчо Милчов. Днес той бе представен пред състава на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

Старши комисар Милчов е започнал работа в МВР през 2010 г. в столичното Четвърто РУ. В досегашната си професионална кариера е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности, в това число началник на Шесто и Трето РУ при СДВР и заместник директор на ОДМВР – София. До назначаването му за директор в ОДМВР – Перник е бил на работа в 08 РУ при СДВР. Завършил е Академията на МВР и Пловдивския университет специалност „Право“.

Досегашният директор Павел Млеканов е преназначен на друга длъжност в системата на МВР.

ZaPernik.com припомня, че Милчо Милчев беше шеф на 6 РПУ в София, но беше опраскан от хората на президента Румен Радев, след като гръмна скандал, в който в ресторант „Виктория“ на столичния булевард „България“, чиито охранителни камери запечатаха конспиративната среща на президентския съветник Пламен Узунов с бившия митнически бос Петко Петков излязоха на яве.

Записът от камерите на пицарията е бил предаден на полицаи от Шесто.
След това гръмва в медиите.

От президентството нанесоха удар срещу полицията, като опраскаха Милчо Милчев.

Коментари

коментара