19-годишен с ГолфО оглави ТОП класацията на пияните и надрусани шофьори през уикенда в Перник

Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир.

На 07 октомври, около 02,00 ч., в гр. Перник, на ул. „Сандански“ бил проверен лек автомобил „Фолксавеген голф“, управляван от 19-годишен жител на областния град. При изпробването му с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични веществата били отчетени 2, 06 промила в издишания въздух и положителен резултат за кокаин. Младежът дал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. Автомобилът е иззет и работата по случая продължава.

С 1, 84 промила алкохол в издишания въздух е шофирал лек автомобил „Ауди“ 20-годишен перничанин. Младежът бил проверен вчера, 10 минути след полунощ на пътен възел „Марина бара“. Дал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч.

37-годишен радомирец е задържан за управление на автомобил след употреба на кокаин. Мъжът бил проверен на 07 октомври на ул. „Р. Даскалов“ в гр. Радомир. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед.

АТВ без регистрационни номера, шофирано от 40-годишен столичанин е установено от служители на РУ – Радомир. Органите на реда го спрели за проверка на 07 октомври около обяд, в радомирското с. Долна Диканя. Мъжът бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

Работата по документиране на случаите продължава.

Коментари

коментара