ВиК Перник заряза абонатите си, не си вдига телефона

ВиК Перник заряза клиентите си да се оправят без капка вода в чешмите и в неведение кога ще могат да се изкъпят. За това съобщи читател до ZaPernik.com, който е възмутен от отношението на дружеството. По думите на Ивайло от ВиК Перник „за пореден път“ не си вдигат телефона. Информация за аварията, която е оставила центъра на града без вода научил от Общината.

Ето какво пише читателят:

„Обръщам се към Вас за поредния геноцид от страна на ВиК Перник към абонати те си. Живея в централната градска част на града и от петък няма вода. Както винаги ВиК Перник не отговаря на телефоните си. След многобройни опити единствената институция която отговори бе Община Перник, които ми съобщиха че до понеделник няма да има подаване, защото нещо се е объркало при някакъв ремонт в петък и чак в понеделник ще го оправят. Моля ви да дадем гласност на случая как може ул „Отец Паисий“, „Кракра“, „Търговска“ и ред други да са през почивните дни без вода и ВиК Перник да не ги интересува това и да няма средство за комуникация с тях за да дадат елементарно обяснение за некомпетентностите си“ – възмущава се Ивайло.

В интерес на истината обаче, от ВиК съобщават за проблем на страницата си в интернет. От съобщението се разбира, че има технически проблем с телефоните на дружеството и нарушено водоподаване във въпросния ден – 11-ти декември, неделя. Съобщенията са качени на страницата малко преди Ивайло да се оплаче до сайта на града.

Коментари

коментара