Тема №1 във властта! Подигравки в Общинския съвет по адрес на хванатия от КПКОНПИ Десислав Аспарухов

Хванатият в конфликт на интереси общински съветник от Перник Десислав Аспарухов е тема номер 1 в коридорите на Общината и Съвета днес, научи zaPernik.com.

Масово общинските съветници се подиграват, че кариерата на Десислав Аспарухов приключи с този акт на комисията на КПКОНПИ . Тя вчера обяви, че Десислав Аспарухов като общински съветник е гласувал в частен интерес на мината , където работи. Става въпрос за Общият устройствен план на Перник и земи, които касаят мината.

Най-отявлени срещу Десислав Аспарухов са враговете му в Общинския съвет на Перник

Номер 1 е общински съветник Милан Миланов . Той бил категоричен, че решението на КПКОНПИ няма да бъде отменено от съда, дори и да бъде обжалвано.

Друг общински съветник Цецо Мината също бил доста доволен от развоя на събитията с колегата си . Най-гръмогласни по адрес на Аспарухов били и съветниците – строителен бос Пепи Яхтата музейния работник Любо Тасев .

Според общото мнение политическата кариера на Десислав Аспарухов е приключила . Той обаче казва, че ще се бори докрай, за да покаже, че е невинен – ​​ще обжалва решението на Комисията по конфликт на интереси в съда.

Днес Десислав Аспарухов се появи за малко в Общински съвет Перник, но като започналата бъзиците си продължи. Припомняме, че той е зам.председател на Общинския съвет от групата на ЛИДЕР – които общо казано са съветниците на Мината и ТЕЦ-а.

Прочетете за решението на КПКОМПИ на адрес на пернишкия общински съветник Десислав Аспарухов тук. 

Коментари

коментара