Чавдар Стойнев, директор на „Топлофикация Перник“: Ежегодната профилактика е инвестиция в качественото и сигурно отопление през зимата

„Предстои извършване на профилактика и ежегоден планов ремонт в „Топлофикация Перник“. Клиентите ще бъдат информирани две седмици по-рано преди началото на ремонтните мероприятия.“ заяви инж. Чавдар Стойнев, директор на “Топлофикация Перник“.

Той уточни, че графиците ще бъдат публикувани на сайта на дружеството.

Инж.Чавдар Стойнев обясни, че дейностите по поддръжката на доброто техническо състояние на централата включват планови възстановителни ремонти, профилактики, проверки, настройки, инспекции, а също така и дейностите по събиране и обработка на информация за състоянието на съоръженията.

„Профилактиката на съоръженията е важен и надежден начин за доброто им функциониране. Подобренията са инвестиция в качественото и сигурно отопление по време през студените месеци от годината.“ подчерта инж. Стойнев. Той заяви, че основната цел на превантивните дейности е подготовка на съоръженията за отоплителния сезон и намаляване на възможността от възникване на големи аварии. Директорът на дружеството допълни, че в хода на ремонтната програма взимат участие външни фирми, всички служители и специалисти на централата.

Инж. Стойнев коментира още, че „Топлофикация Перник“ подобрява и административното обслужване на своите клиенти, като част от услугите са дигитализирани.

 „Осигурена е денонощна телефонна линия, на която могат да подават информация във връзка с възникнали повреди и аварии. Създаден е и център за работа с клиенти за осигуряване на комплексно обслужване.“ заяви инж. Стойнев.

Коментари

коментара